Υλικά:
150γρ. καπνιστό σολομό σε φέτες
3 κουταλιές τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
15 φετούλες λεπτής φρυγανισμένης μπαγκέτας
1/2 αγγούρι
Ελάχιστο φρέσκο άνηθο
Εκτέλεση:
Αλείφουμε το τυρί στις μπαγκέτες μας. Τυλίγουμε σε ρολάκια μισές φετούλες σολομού. Κόβουμε σε πολύ λεπτές φετούλες το αγγούρι μας και στολίζουμε με ένα φουντάκι άνηθου. Τα καναπεδάκια καπνιστού σολωμού είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.