1 πακέτο έτοιμη ζύμη για πίτσα
1 κόκκινη πιπεριά ψημένη
Σάλτσα πέστο
Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
Κόβουμε με κουπ πατ ή με μυτερό μαχαίρι αστεράκια από την πιπεριά. Απλώνουμε την ζύμη μας και με κουπ πατ κόβουμε δεντράκια (αν δεν έχουμε μπορούμε να κόψουμε με μαχαίρι δεντράκια, ένα τρίγωνο πάνω σε τετράγωνη βάση είναι). Φροντίζουμε να είναι κοντά το ένα στο άλλο και αν βολεύει περισσότερο τα κόβουμε το ένα πάνω η κορυφή, το άλλο κάτω (στη βάση του πρώτου η κορυφή του δεύτερου) για να μην αφήσουμε ζύμη ανεκμετάλλευτη. Τα ψήνουμε για δώδεκα περίπου λεπτά να φουσκώσουν καλά και να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και απλώνουμε πάνω τους την σάλτσα πέστο, πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα και τέλος στολίζουμε την κορυφή τους με τα αστεράκια που φτιάξαμε από την πιπεριά και τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια μας είναι έτοιμα!