Υλικά:
Κρακεράκια μικρά τετράγωνα
Τριγωνάκια τυρί
Πιπεριά κόκκινη ή κίτρινη
Προσούτο ή μπέικον από πλάτη
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση:
Τα πράγματα είναι απλά. Κόβω με το εργαλειάκι πως το λένε (κουπ πατ) αστεράκι -από την πιπεριά- για την κορυφή του δέντρου. Βάζω τα φυλλαράκια του μαϊντανού σε ένα ξύλο και τα κόβω με πολύ κοφτερό μαχαίρι να γίνουν πολύ μικρά. Κόβω και το αλλαντικό σε πολύ λεπτές λωρίδες. Και τώρα το πιο δύσκολο: βγάζω το τριγωνάκι από το περιτύλιγμα και το ακουμπάω στο κέντρο του κράκερ. Πασπαλίζω με μαϊντανό, βάζω και λοξά λωρίδες αλλαντικού και το αστεράκι της πιπεριάς κέντρο στην κορυφή, και… έτοιμο!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.