Υλικά:
30 αποξηραμένα βερύκοκα
30 “πεταλούδες” καρυδιού
120γρ. τυρί ροκφόρ
1 κουταλάκι κριμ τσιζ
1-2 κουταλιές μέλι
Φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ με ένα πιρούνι πολτοποιούμε και ανακατεύουμε το ροκφόρ με το κριμ τσιζ. Απλώνουμε πάνω σε κάθε βερύκοκο λίγο από το μείγμα των τυριών και από πάνω τοποθετούμε το καρύδι. Απλώνουμε τα καναπέ μας σε πιατέλα και περιχύνουμε με μέλι. Πασπαλίζουμε με φρέσκα φυλλαράκια δεντρολίβανου και σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.