1/2 πεπόνι περίπου
3 κούπες φάριν απ
2 κούπες ζάχαρη
1 βιτάμ (250γρ.)
200γρ. τυρί τύπου φιλαδέλφεια
4 αυγά
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά το βιτάμ με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Καθαρίζουμε την φλούδα από το πεπόνι και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Την ψίχα του την πολτοποιούμε και χρησιμοποιούμε από αυτήν 1 κούπα. Προσθέτουμε στο μπωλ το πεπόνι το τυρί και τα αυγά και τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ και αδειάζουμε μέσα της το περιεχόμενο του μπωλ. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μία ώρα περίπου. Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο έχοντας κάνει τη δοκιμή με το μαχαίρι και το ξεφορμάρουμε.