1 πακέτο πτι μπερ Παπαδοπούλου
2 φακελάκια Γιώτης άνθος αραβοσίτου βανίλια
1 κονσέρβα βύσσινα (μικρή)
2 φακέλους ζελέ βύσσινο ή κεράσι
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού βυσσινάδα
6 φλιτζάνια γάλα
Ζάχαρη
Στρώνεις τα πτι μπέρ σε πυρέξ ορθογώνιο. Φτιάχνεις τους δύο φακέλους αραβοσίτου με 6 φλιτζάνια γάλα και 10 κουταλιές ζάχαρη, όπως γράφουν οι οδηγίες πάνω στο κουτί με τις ποσότητες όμως υλικών που σας γράφω εδώ. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει. Όταν κρυώσει αρκετά, την στρώνουμε πάνω στα μπισκότα και την αφήνουμε να κάνει πέτσα. Όταν κάνει πέτσα στρώνουμε πάνω τα βύσσινα στραγγισμένα. Φτιάχνουμε το ζελέ βύσσινο (ή κεράσι) διαλύοντάς το καλά σε 2 ποτήρια ζεστό νερό και προσθέτοντας στη συνέχεια 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό βύσσινο από το χυμό της κονσέρβας και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού βυσσινάδα αραιωμένο σε 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού παγωμένο νερό, ίσως εάν θέλουμε και λίγη ζάχαρη. Αφού κρυώσει το ζελέ το ρίχνουμε στο πυρέξ πάνω από την κρέμα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η Θάλεια, και την ευχαριστούμε πολύ.