Υλικά:
1/2 πεπόνι
1/2 μήλο
2 ροδάκινα
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το λεμόνι και στύβουμε το μισό ενώ το άλλο μισό το κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Καθαρίζουμε το μήλο και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ προσθέτοντας τον χυμό του λεμονιού. Καθαρίζουμε το πεπόνι και τα ροδάκινα και τα προσθέτουμε κι αυτά. Δουλεύουμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει ομοιόμορφο. Το σερβίρουμε αμέσως με παγάκια και φετούλα λεμονιού. Εάν περισσέψει το φυλάσσουμε στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.