2 κιλά μελιτζάνες
2 κιλά πιπεριές
4 κρεμμύδια ξερά
1 ντοματάκι πασάτα
250γρ. τυρί φέτα
200γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
1 φύλλο δάφνης
1 ξύλο κανέλας
Λίγο σέλινο ή μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Κόβουμε τις μελιτζάνες κυδωνάτες, τα κρεμμύδια σε φετούλες, το σέλινο ψιλοκομμένο και τις πιπεριές σε κομμάτια. Ξεπικρίζουμε τις μελιτζάνες. Τις ξεπλένουμε, τις στύβουμε και τις αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τις απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τις βάζουμε στο γκριλ για ένα δεκάλεπτο περίπου. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σέλινο. Προσθέτουμε την πασάτα ντομάτας, το ξύλο κανέλας, το δαφνόφυλλο, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να γίνουν σάλτσα. Βγάζουμε το αντικολλητικό χαρτί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη και τις πιπεριές, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και τη σάλτσα ανακατεύοντας ξανά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και μόλις το φαγητό μας έχει μαγειρευτεί το πασπαλίζουμε με την φέτα τριμμένη και τα κίτρινα τυριά και τα βάζουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο για να λιώσουν και να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.