Υλικά:
5-6 πατάτες
1-2 ντομάτες
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 φούχτα κάπαρη
Ελιές
Φέτα
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις πατατούλες μας και τις βράζουμε με την φλούδα σε κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσουν τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις ρίχνουμε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την ντομάτα ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τις ελιές σε ροδέλες, αλάτι, ρίγανη και τυρί φέτα. Ανακατεύουμε ελαφρά για να πάνε παντού τα υλικά μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.