600ml νερό
500γρ. αλεύρι καλαμποκιού
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά μέλι
3 φακελάκια μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
Λάδι για το ταψί
Σε μια λεκάνη αναμειγνύουμε τα δύο αλεύρια και το αλάτι. Κάνουμε στη μέση μια λακουβίτσα και εκεί ρίχνουμε τη μαγιά. Ζεσταίνουμε ελαφρά το νερό και μέσα του διαλύουμε το μέλι. Στη συνέχεια τα προσθέτουμε στη λακουβίτσα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα μας να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για μισή με μία ώρα και στη συνέχεια λαδώνουμε καλά ένα ταψί (περίπου 35×25) και αδειάζουμε μέσα τη ζύμη για το καλαμποκόψωμο. Φουρνίζουμε στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά και στη συνέχεια απολαμβάνουμε ένα ιδιαιτέρως αφράτο και νόστιμο καλαμποκόψωμο.