Υλικά:
2 δόσεις κασάσα (cachaca)
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
1 λάιμ (lime)
Παγάκια
Εκτέλεση:
Κόβουμε το λάιμ στα τέσσερα. Το βάζουμε σε ένα ποτήρι μαζί με την ζάχαρη και πάγο θρυμματισμένο. Προσθέτουμε το κασάσα και το κοκτέιλ μας είναι έτοιμο.
Caipira σημαίνει χωρικός, και με αυτή τη συνταγή, το εθνικό ποτό της Βραζιλίας η Καϊπιρίνια, θα γεμίσει στο ποτήρι σας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.