Υλικά:
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
1/4 φλιτζανιού σάλτσα τσίλι
1/2 καυτερή πιπεριά
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας στο μούλτι ή στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μπορούμε να το διατηρήσουμε για λίγες ημέρες στο ψυγείο μας σε γυάλινο κλειστό βάζο ή μπουκάλι. Έτσι θα το έχουμε έτοιμο κάθε φορά που θέλουμε να απογειώσουμε σε “καυτερούς ουρανούς” την γεύση της φρεσκοκομμένης σαλάτας μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.