Υλικά:
150ml καφέ espresso δυνατό
25ml ρούμι
25ml αμαρέτο
2 κουταλάκια ζάχαρη
Κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος μέχρι να στέκεται. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε καλά τον καφέ με τα δύο ποτά και τη ζάχαρη ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί (δεν θέλουμε να βράσουν). Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπρικιού σε ένα ποτήρι και συμπληρώνουμε το κενό με την χτυπημένη κρέμα γάλακτος!
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.