Υλικά:
1 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι ξύδι
1 κρεμμύδι ξερό (μικρό)
2 σκελίδες σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας στο μούλτι ή στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σάλτσα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.