1/2 κιλό τυρί φέτα
1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
1 κεσεδάκι γιαούρτι (220-250 γρ.)
1 κούπα φρέσκο γάλα
6 αυγά
200γρ. μαργαρίνη
Τριμμένη φρυγανιά
Λίγη ρίγανη
Πιπέρι
Σε ένα μεγάλο μπωλ θρυμματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε καλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φρυγανιά, κρατώντας και λίγη μαργαρίνη για να αλείψουμε το ταψί μας. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε καλά με την τριμμένη φρυγανιά. Αδειάζουμε μέσα στο ταψί στο μείγμα μας και το στρώνουμε απαλά έτσι ώστε να καλύψει όλο το ταψί ισόπαχα. Πασπαλίζουμε και το πάνω μέρος της τυρόπιτας της τεμπέλας με φρυγανιά και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.