Υλικά:
1 κούπα αλεύρι φάριν απ
2 κούπες τυρί φέτα τριμμένη
1 κούπα γάλα
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα βούτυρο λιωμένο
1/2 κούπα αυγά
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, το βούτυρο, τη φέτα, το αλεύρι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα μας σε ελαφρά λαδωμένο ταψί ή πυρέξ. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.