2 σακούλες με έτοιμα ανάμεικτα φρέσκα λαχανικά
250γρ. ντοματίνια Σαντορίνης
2 χούφτες ελιές γεμιστές με πιπεριά
6 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί
250γρ. κρίθινα μικρά παξιμαδάκια
Ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τα ανάμεικτα λαχανικά, τους ρίχνουμε αλάτι και τα μαλάσσουμε δυνατά και με τα δύο μας χέρια. Κόβουμε σε ροδέλες τις ελιές και τα ντοματίνια και τα προσθέτουμε στο μπωλ. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πιπεριές και τις προσθέτουμε και αυτές. Ρίχνουμε ξύδι μπαλσάμικο και ελαιόλαδο σε ποσότητες ανάλογες με τα γούστα μας. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τα παξιμαδάκια. Κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και αφήνουμε τη σαλάτα μας σκεπασμένη με μεμβράνη να σταθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.