Για να φτιάξουμε την τέλεια Φέτα, κόβουμε λίγο αλουμινόχαρτο και τυλίγουμε την Φέτα αφού προηγουμένως της έχουμε βάλει λίγο ταμπάσκο. Κατόπιν την ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.
Προσοχή καίει πολύ!!!
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ένας επισκέπτης της Ματιάς, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.