Υλικά:
1/2 πακέτο ζυμαρικά (πένες κατά προτίμηση)
1 μεγάλη μαγιονέζα
2 μεγάλες κονσέρβες τόνο
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 κονσέρβα αρακά
Κόκκινες πιπεριές (προαιρετικά)
Πίκλες (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Αφού στραγγίσουμε τα ζυμαρικά, τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Κατόπιν, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε περισσότερη μαγιονέζα. Για να δώσουμε «χρώμα» στην σαλάτα μας, προσθέτουμε μερικές κόκκινες πιπεριές (όχι καυτερές). Για πιο έντονη γεύση προσθέτουμε μερικές πίκλες (μικρά αγγουράκια τουρσί).
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βασιλική Ποραβου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.