7 – 8 κουταλιές της σούπας αλεύρι
3 – 4 κουταλιές της σούπας corn flower
1 κουταλιά του γλυκού baking powder
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
2 ποτηράκια του κρασιού μπύρα
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στην κάτω αντίσταση + αέρα. Βάζουμε στο μιξεράκι multi 7 με 8 κουταλιές της σούπας αλεύρι και τρεις με τέσσερις κουταλιές corn flower και μία κουταλιά του γλυκού μπέικιν powder και μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι και μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Προσθέτουμε δύο ποτηράκια του κρασιού μπύρα και χτυπάμε στο multi μέχρι να γίνει ένας χυλός πού να δουλεύεται με το κουτάλι.
Λαδώνουμε μεγάλο ταψί, το δικό μου είναι 40cm και μετά απλώνουμε το χυλό και με τη βοήθεια ενός κουταλιού σούπας τον σπρώχνουμε προς τις άκρες. Το βάζουμε στο φούρνο στην πιο χαμηλή θέση και το αφήνουμε να ψηθεί 20 λεπτά.
Σε αυτό το διάστημα τρίβουμε τα τυριά, ξεπλένουμε το μπλεντεράκι multi και κόβουμε μέσα μισή ντομάτα και δύο κουταλιές της σούπας κέτσαπ, λίγη ρίγανη και βασιλικό και λίγο αλάτι και λίγη ζάχαρη και λίγο βαλσάμικο άμα έχουμε και λίγο ελαιόλαδο. Χτυπάμε να γίνει μία σχετικά πηχτή σάλτσα. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, απλώνουμε πάνω την σάλτσα, τα τριμμένα τυριά και ό,τι άλλα υλικά γουστάρετε.
Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά το πολύ.