250γρ. αλεύρι
40γρ. ζάχαρη
150ml γάλα πλήρες
2 αυγά
1 κουταλιά ανθόνερο
1 βανιλέτα
1 σακουλάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά λάδι
1 πρέζα αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα
Ζάχαρη άχνη και 1 βανιλέτα
Σε ένα μπωλ βάζουμε τα υλικά μας με την εξής σειρά: πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη, στη συνέχεια το γάλα, το ανθόνερο, την βανιλέτα με το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε το λάδι (για το τηγάνισμα) σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε κουταλιές ζύμης να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές τους και να πάρουν χρυσοκάστανο χρώμα. Βγάζουμε τους γρήγορους λουκουμάδες μας σε χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη άχνη αναμεμειγμένη με την βανιλέτα.