1 φύλλο σφολιάτας
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
3 αυγά
200ml κρέμα γάλακτος ελαφριά
100γρ. τριμμένο κίτρινο σκληρό τυρί
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κουταλιά φρεσκοτριμμένο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι, λίγο μοσχοκάρυδο
Σε φόρμα σιλικόνης ή σε ταρτιέρα με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Αλείφουμε το πάνω της με τη μουστάρδα. Στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά τα μανιτάρια από το υγρό της κονσέρβας και προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σωτάρουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι για περίπου ένα δεκάλεπτο, προσθέτουμε και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά να χλιάνουν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο, τη κρέμα γάλακτος και το τυρί. Πάνω στο φύλλο σφολιάτας απλώνουμε τα κρεμμύδια με τα μανιτάρια. Τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών. Ψήνουμε για τρία τέταρτα της ώρας περίπου και πριν την σερβίρουμε πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και απολαμβάνουμε!