Υλικά:
1 συσκευασία ζύμη για κρουασάν Belbake
24 κομματάκια γραβιέρα
Εκτέλεση:
Ανοίγω την συσκευασία και ξετυλίγω την ζύμη για κρουασάν πάνω σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Κόβω κάθε τρίγωνο στα τέσσερα και γεμίζω το καθένα με ένα κομμάτι γραβιέρας. Κλείνω καλά την ζύμη να κρατήσει μέσα της γραβιέρα και ψήνω στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα. Το μεζεδάκι είναι έτοιμο!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.