Υλικά:
4 μεγάλα ροδάκινα
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι από τα ροδάκινα. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα ροδάκινα, το χυμό του λεμονιού, το μέλι και μισή κούπα νερό. Βάζουμε τη γρανίτα σε μεταλλικό σκεύος ή σε παγωτομηχανή στην κατάψυξη να παγώσει. Αν είναι σε σκεύος χτυπάμε στο μίξερ λίγο μετά την πρώτη ώρα και αφήνουμε για τουλάχιστον άλλη μία στην κατάψυξη. Η γρανίτα ροδάκινο είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.