Υλικά:
1 κιλό φράουλες
1/2 κιλό ζάχαρη
100γρ. κρέμα γάλακτος
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε 1 1/2 φλιτζάνι νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι αυτή να διαλυθεί εντελώς. Περνάμε από το μπλέντερ τις φράουλες και τις ρίχνουμε στο μπωλ με το ζαχαρόνερο. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε μπωλάκια παγωτού και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.