6 golden blue ή σνίτσελ κοτόπουλου
1 φάκελο πουρέ πατάτας
200γρ. διάφορα τυριά τριμμένα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε ελαφρά τα golden blue. Μόλις τηγανιστούν τα στραγγίζουμε πολύ καλά και κάνουμε ένα στρώμα από αυτά σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Φτιάχνουμε το πουρέ όπως αναγράφουν οι οδηγίες της συσκευασίας του και τον στρώνουμε πάνω από τα golden blue. Τελευταία ρίχνουμε από πάνω τα τυριά και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κυρούλα Οικουτα, και την ευχαριστούμε πολύ.