3/4 κούπας φυσικό χυμό ανανά
1/3 κούπας ζάχαρη
1/4 κούπας κέτσαπ
2 κουταλιές ξύδι
3 κουταλιές κορν φλάουρ
1 κουταλάκι σησαμέλαιο
Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε τον χυμό ανανά με τη ζάχαρη, το ξύδι και το κέτσαπ. Αφήνουμε το μείγμα μας να βράσει και στη συνέχεια σε ένα μπωλάκι διαλύουμε μέσα σε δύο κουταλιές κρύο νερό το κορν φλάουρ. Απομακρύνουμε το κατσαρολάκι μας από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το διαλυμένο κορν φλάουρ ανακατεύοντας έντονα. Ξαναβάζουμε στη φωτιά για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να κοχλάσει, ανακατεύουμε και απομακρύνουμε. Προσθέτουμε το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε. Η γλυκόξινη σάλτσα μας είναι έτοιμη για να συνοδεύσουμε τα φαγητά μας.