Υλικά:
6 καρότα
1 μήλο
1 πορτοκάλι
Χυμός από μισό λεμόνι
1 κουταλάκι ζάχαρη
Λίγες σταφίδες μαύρες
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα καρότα και το μήλο στον τρίφτη. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το πορτοκάλι και τα ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε καλά να διαλυθεί η ζάχαρη μέσα στο χυμό του λεμονιού και προσθέτουμε το μείγμα στη σαλάτα μας. Διακοσμούμε με τις σταφίδες και σερβίρουμε τη σαλάτα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.