Υλικά:
1 κιλό σταφύλι φράουλα
1 κιλό ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
Ξεκουκουτσιάζουμε το σταφύλι με ένα τσιμπιδάκι. Κατόπιν το νεροβράζουμε ένα λεπτό, το στραγγίζουμε και το κρυώνουμε. Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη, ρίχνουμε το σταφύλι, το βράζουμε 15 λεπτά, το αφήνουμε 24 ώρες και μετά το δένουμε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σμαρούλα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.