2 πακέτα μπισκότα Petit Beurre
1 πακέτο ζελέ κεράσι ή φράουλα
2 γιαούρτια με λίγα λιπαρά
Σε βαθύ σκεύος αραδιάζουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση γιαούρτι και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Προσοχή! Η επάνω όψη να έχει μπισκότα!
Έπειτα φτιάχνουμε το ζελέ ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο. περιχύνουμε τα υλικά μας και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
Μπορούμε να αλλάξουμε γεύσεις ζελέ ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Μην προσθέσετε φρούτα διότι θα νερουλιάσει πολύ το μίγμα. Σερβίρετε και με μια κουταλιά σαντιγί από πάνω με τριμμένο αμύγδαλο.
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Μαργελλου και την ευχαριστούμε πολύ.