Υλικά:
2 ποτήρια νερό
3 κουταλιές κακάο
3 κουταλιές ζάχαρη
125γρ. κουβερτούρα
1 πακέτο διπλό φρυγανιές
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (vegetable cream)
3 κουταλιές άχνη
1 σακουλάκι τρούφα
Εκτέλεση:
Χτυπώ στο μίξερ τη φυτική κρέμα ενώ σε ένα κατσαρολάκι βράζω το νερό, το κακάο, τη ζάχαρη και την κουβερτούρα. Σε πυρέξ στρώνω μια στρώση φρυγανιές αφού τις βουτήξω στο σιρόπι με το κακάο και απλώνω επάνω τη μισή κρέμα. Στρώνω τις υπόλοιπες φρυγανιές, κακάο και κρέμα. Τέλος βάζω επάνω άχνη και τρούφα και στο ψυγείο.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.