Υλικά:
2 φύλλα τορτίγια
4 κουταλιές Νουκρέμα
4-6 φράουλες
1 μπανάνα
1 ακτινίδιο
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τη Νουκρέμα πάνω στις τορτίγιες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις φράουλες και το ακτινίδιο. Αφήνουμε τη μπανάνα να την ξεφλουδίσουμε και να την κόψουμε αμέσως πριν σερβίρουμε. Στολίζουμε τα φρούτα πάνω στη Νουκρέμα και σερβίρουμε.
Κολπάκι: Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα κόβουμε τις φράουλες σε κάθετες φετούλες ώστε να μοιάζουν με καρδούλες. Εάν θέλουμε για να γίνει πιο “σταθερή” στο κράτημα η τορτίγια μας την ψήνουμε για 2 λεπτά στον φούρνο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.