Υλικά:
1 κιλό γλυκάδια
Αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα γλυκάδια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν πάρα πολύ καλά. Κόβουμε στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και λίγη ρίγανη. Τα αλευρώνουμε, τα τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τα τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.