700γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
700γρ. ζάχαρη
500γρ. βούτυρο
120γρ. γάλα σε σκόνη
4 αυγά
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Σε μπωλ βάζουμε τα δύο αλεύρια και το μπέικιν πάουντερ. Σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε το βούτυρο, το γάλα σε σκόνη, τα αυγά και τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε πολύ καλά. Ρίχνουμε με τη μία το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να το πάρει όλο. Αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο στο ψυγείο για δύο ώρες. Στη συνέχεια προθερμαίνουμε τον φούρνο και πλάθουμε ή βάζουμε στην πρέσα (χωρίς το μπροστινό μέρος της) το μείγμα μας. Σε στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ταψί σχηματίζουμε τα μπισκότα μας κόβοντας τις ροδέλες που βγαίνουν από την πρέσα με ένα μαχαίρι. Αν θέλουμε τα πιέζουμε ελαφρά με σφραγίδα μπισκότων. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσουν στις άκρες τους. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα φυλάσσουμε σε αεροστεγές κουτί. Η γεύση τους απογειώνεται μετά από δύο με τρεις μέρες. Όσοι αντέξετε μέχρι τότε θα ανταμειφθείτε! Καλή απόλαυση!