Υλικά:
Φράουλες
Βάφλες
Τυρί Μανούρι
Μέλι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και σκουπίζουμε σχολαστικά τις φράουλες. Κόβουμε το πάνω και το κάτω μέρος τους έτσι ώστε να έχουμε μια χοντρή ροδέλα φράουλας. Κόβουμε το μανούρι σε τετράγωνα και το ίδιο κάνουμε και με τις βάφλες. Με ειδικές οδοντογλυφίδες φτιάχνουμε καναπεδάκια βάζοντας σαν βάση το τυρί, πάνω του την φράουλα και τέλος την βάφλα. Με προσοχή (γιατί δεν είναι για πολλές μετακινήσεις) και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας αραδιάζουμε τα καναπεδάκια μας σε πιατέλα και σταλάζουμε πάνω τους λίγο μέλι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.