4-5 φέτες γλαύκο κατεψυγμένο
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές κάπαρη
1 φοινόκιο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Αφήνουμε το ψάρι μας να ξεπαγώσει και να στραγγίξει σε σουρωτήρι. Κόβουμε το φοινόκιο, τις ντομάτες και τα κρεμμυδάκια σε λεπτές φετούλες. Στρώνουμε στον πάγκο εργασίας μας ένα αντικολλητικό χαρτί. Αλατοπιπερώνουμε μία μία φέτα ψαριού και τα ανάλογα λαχανικά και τα στρώνουμε μέσα στο κάθε χαρτί, έτσι ώστε το ψάρι να είναι ανάμεσα στα λαχανικά. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, λίγη κάπαρη και τυλίγουμε το πουγκί έτσι ώστε να μην βγαίνει καθόλου ζουμί. Τέλος τυλίγουμε και με ακόμη ένα αντικολλητικό χαρτί το κάθε πουγκί, επαναλαμβάνουμε για όλες τις φέτες ψαριού και τα αραδιάζουμε σε ταψί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα. Ανοίγουμε τα πουγκιά λίγο πριν τα σερβίρουμε, και απολαμβάνουμε ψητό ψάρι στο φούρνο, ζουμερό και μυρωδάτο!