Υλικά:
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
3 κουταλάκια μαργαρίνη
4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
Λίγο γάλα
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια. Ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να λιώσει και στη συνέχεια κατεβάζουμε το κατσαρολάκι απ’ την φωτιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας συνεχώς και λίγες κουταλιές γάλα, μία-μία, έτσι ώστε να γίνει όσο παχύρρευστο χρειαζόμαστε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.