Υλικά:
6 κουταλιές της σούπας σταγόνες σοκολάτας ή τρούφα σοκολάτας
4 κουταλιές της σούπας βιτάμ
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα και προσθέτουμε το βιτάμ ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρουμε το μπεν μαρί από τη φωτιά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το γλάσο σοκολάτας.
Για να μάθετε σχετικά με την τεχνική του μπεν μαρί κάντε κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.