Υλικά:
300γρ. λευκή σοκολάτα
4 κουταλιές της σούπας βιτάμ
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη λευκή σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το βιτάμ ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρουμε το μπεν μαρί από τη φωτιά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το γλάσο λευκής σοκολάτας.
Για να μάθετε σχετικά με την τεχνική του μπεν μαρί κάντε κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.