Υλικά:
1 κούπα ζάχαρη άχνη
3-4 κουταλιές γάλα
1 βανίλια
Λίγους ξηρούς καρπούς (ανάλατους) ψιλοκομμένους
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά με σύρμα και απλώνουμε το μείγμα πάνω στα ρολά κανέλας. Μπορούμε να γλασάρουμε τα ρολάκια κανέλας είτε όταν είναι ζεστά είτε όχι.
Δείτε τη συνταγή: Ρολάκια κανέλας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.