Υλικά:
10ml κονιάκ (Cognac)
15ml γκραν μαρνιέ (Grand marnier)
Τζίντζερ έιλ (Ginger ale)
Σιρόπι μέντας
Φύλλα μέντας (φρέσκα)
Εκτέλεση:
Σε ένα σέικερ βάζουμε λίγα παγάκια και προσθέτουμε το κονιάκ, το γκραν μαρνιέ και λίγες σταγόνες σιρόπι μέντας. Ανακινούμε καλά και ρίχνουμε το περιεχόμενο του σέικερ σε ψηλό ποτήρι. Συμπληρώνουμε με τζίντζερ έιλ και διακοσμούμε με τα φύλλα μέντας.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.