Υλικά:
150ml μαύρο τσάι
50ml αράκ (Ασιατικό αρωματισμένο αλκοόλ)
50ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
3 κουταλιές ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας
Εκτέλεση:
Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα αυγά και τους χτυπάμε καλά μαζί με τη ζάχαρη. Σε ένα Μπρίκι βάζουμε το τσάι, το αράκ, τη κρέμα γάλακτος και τα ζεσταίνουμε καλά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε και τους κρόκους με τη ζάχαρη, ρίχνουμε ένα καλό ανακάτεμα και σερβίρουμε προσθέτοντας στο ποτήρι το ξυλάκι της κανέλας.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.