1/2 κιλό κιμά
1 κούπα χυλοπίτες
3 ντομάτες
3 καρότα
2 πιπεριές
3 πατάτες
2 μέτρια κρεμμύδια
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 αυγό
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Λίγο γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Κόβουμε τα καρότα, τις πιπεριές και το ένα κρεμμύδι σε τετράγωνα κομμάτια και τις πατάτες σε κύβους. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το δεύτερο κρεμμύδι. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Μουλιάζουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε λίγο γάλα, το στραγγίζουμε καλά και το αναμιγνύουμε με το κιμά, το μαϊντανό και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αυγό, αλάτι και πιπέρι και πλάθουμε γιουβαρλάκια. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ελαφρά τα γιουβαρλάκια στο λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, τα καρότα, τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τις πατάτες και ζεστό νερό (μπόλικο για να φτάσει και για τις χυλοπίτες μας) και αφού βράσουν καλά τέλος προσθέτουμε τις χυλοπίτες και βράζουμε για 10 λεπτά ακόμη.