Υλικά:
1 κούπα γάλα
3 κουταλιές σκόνη κακάο
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
2 κουταλιές ζάχαρη
1 κουταλιά σιρόπι σοκολάτας
1/2 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε μια μεγάλη κούπα το κακάο, την κανέλα, το πιπέρι καγιέν, τη ζάχαρη και το σιρόπι σοκολάτας μαζί με 1/4 από τη ποσότητα του γάλακτος. Βάζουμε σε μπρίκι το υπόλοιπο γάλα, το καίμε καλά και το προσθέτουμε στην κούπα μας ανακατεύοντας πολύ καλά. Η γιορτινή ζεστή σοκολάτα μας από το Μεξικό είναι έτοιμη!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.