Στήθος γαλοπούλας μαγειρεμένο
300-400γρ. μαγιονέζα
5 πατάτες
3 καρότα
5 αυγά
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
Τριμμένο σκληροτύρι
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα και τα αυγά και τα αφήνουμε να χλιάνουν. Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε το στήθος της γαλοπούλας και το αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τρίβουμε το σκόρδο ανακατεύοντάς το με την μαγιονέζα. Κόβουμε σε κύβους τις πατάτες, τις αλατίζουμε και τις ανακατεύουμε με λίγη από τη μαγιονέζα. Τις στρώνουμε στο κάτω μέρος ενός πυρέξ ή σε άλλο ευθύ σκεύος. Από πάνω βάζουμε κι άλλη μαγιονέζα, τα αυγά, αλάτι και πιπέρι και στρώνουμε τα καρότα. Συνεχίζουμε με μαγιονέζα και το κρεμμυδάκι με αλάτι. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη μαγιονέζα και πασπαλίζουμε με το σκληροτύρι.