Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
500γρ. φασόλια γίγαντες
3 καρότα
2 κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
Λίγο μαϊντανό
Λίγο άνηθο
Λίγο σέλινο
2 κ.σ. πετιμέζι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Έχουμε βράσει τους γίγαντες και τους έχουμε βάλει σε ένα ταψί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πολύ καλά, προσθέτουμε νεράκι από αυτό που έβρασαν τα φασόλια μας, σταυρώνουμε το φαγητό μας και το φουρνίζουμε για περίπου μία ώρα. Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο στο πιάτο μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!