Υλικά:
Ζύμη για γιαουρτοπιτάκια
Τυρί φέτα
Διάφορα τυριά
Αυγά
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε θρυμματισμένη τη φέτα και τα διάφορα άλλα τυριά τριμμένα, τα αυγά, αλάτι, μοσχοκάρυδο και πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε με αυτή τη γέμιση τα γιαουρτοπιτάκια μας και τα αλείφουμε με κρόκο αυγού. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και απολαμβάνουμε πεντανόστιμα γιαουρτοπιτάκια με φέτα και διάφορα τυριά.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η αγαπημένη μας Μαρία Παπασπύρου Γρηγοριάδη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!!!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.