Υλικά:
Μικρά ατομικά γιαουρτάκια
Ξυλάκια παγωτού
Εκτέλεση:
Με ένα μαχαίρι με μύτη τρυπάμε ακριβώς στη μέση του γιαουρτιού τη συσκευασία και βάζουμε τα ξυλάκια. Βάζουμε ολόισια τα γιαούρτια στην κατάψυξη και όταν τα βγάλουμε έχουμε παγωτά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.