1 φρουι ζελέ Ανανάς
1 κονσέρβα ανανά (μικρή)
1 μικρή κρέμα γάλακτος
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη σκόνη του φρουί ζελέ και ένα ποτήρι καυτό νερό. Ανακατεύουμε καλά σε χαμηλή ταχύτητα (να μην κάνει αφρό). Προσθέτουμε ένα ποτήρι παγωμένο χυμό ανανά από το υγρό της κονσέρβας ανανά. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως αλλά να μην πήξει. Ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Αν θέλουμε κόβουμε σε κομματάκια λίγο από τον ανανά και το ρίχνουμε μέσα. Βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο και το αφήνουμε να στερεοποιηθεί. Τέλος προσθέτουμε από πάνω τις ροδέλες του ανανά σε όποιο σχέδιο μας αρέσει. Και είναι έτοιμο!!!
Το γιαουρτογλυκό εκτός από ελαφρύ, γευστικό και δροσιστικό, είναι το ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα τραπέζι με πολλά κρεατικά.