2 κεσεδάκια γιαούρτι
Ζάχαρη άχνη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (2-3 κουταλιές της σούπας)
Λίγη ινδική καρύδα (4-5 κουταλιές της σούπας)
10-12 αμύγδαλα κομμένα
Χυμό μισού πορτοκαλιού
1 βανίλια
Υλικά για την βάση:
1/2 πακέτο μπισκότα τριμμένα
1/2 φλυτζάνι βούτυρο λιωμένο
Αρχικά ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με τα μπισκότα φτιάχνοντας ένα τριφτό μίγμα. Έπειτα σε 5-6 μπολάκια στρώνουμε την βάση μας και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν όσο θα φτιάχνουμε την κρέμα μας.
Για να φτιάξουμε την κρέμα θα βάλουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη ζάχαρη, την ινδική καρύδα, την βανίλια, τον χυμό, τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια ωραία κρέμα.
Παίρνουμε τα μπολάκια από το ψυγείο και γεμίζουμε με την κρέμα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για 2-3 ώρες ή καλύτερα για όλη την νύχτα και το γλυκό μας είναι έτοιμο!
Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Κάτια, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!